luni, 14 decembrie 2015

Avantajele folosirii termosistemelor cu spuma poliuretanica si poliuree

In domeniul materialelor de constructii, spuma poliuretanica si poliureea sunt doua produse care se utilizeaza din ce in ce mai des si sunt preferate inaintea altor materiale izolatoare pe care le regasim pe piata.

Termoizolatii

Astfel, spuma poliuretanica rigida este utilizata pentru realizarea de termoizolatii la orice tip de structuri civile si industriale. Aceasta functioneaza ca un foarte bun izolator termic, creand o bariera eficienta intre interior si exterior si impiedicand schimburile de temperatura intre cele doua medii. Pe langa utilizarea ei la peretii exteriori, spuma poliuretanica este foarte potrivita de asemenea si pentru izolarea acoperisurilor plane, ale teraselor sau ale sarpantelor, asteriale, subasteriale, precum si pentru izolarea planseelor. Acest tip de spuma este introdusa si in componenta unor spatii industriale, la nivelul fundatiilor, in camerele frigorifice sau la containere, dar chiar si la izolarea silozurilor.
Spuma poliuretanica rigida este preferata de foarte multi constructori pentru ca se monteaza intr-un interval de timp foarte scurt, cu un efort minim, datorita tehnologiilor moderne utilizate. Aceasta se aplica direct pe suprafata ce a fost curatata in prealabil prin intermediul unui sistem de spayere. In acest mod vom obtine o foarte buna izolatie termica, ce ne asigura de absenta unor punti termice si astfel vom putea beneficia de un nivel sporit de calitate si confort. Pentru ca produsul este antialergic si tratat in acest sens, se poate folosi atat pe suprafetele interioare cat si cele exterioare, iar pentru ca este ignifugat, acesta ofera conditii de siguranta pentru locuire,pentru cladiri civile si industriale.
Pe de alta parte, anumite componente ale unei cladiri au nevoie de impermeabilizari cu poliuree, mai ales in cazul fundatiilor si ale nivelurilor subterane, ori ale acoperisurilor de tip terasa, unde exista o expunere mai mare la umezeala. Acest tip de solutie are avantajul ca fiind un produs conformat si montat in situ, el permite anveloparea oricarei structuri geometrice fara sa fie nevoie de niciun fel de prinderi sau imbinari, care adeseori sunt responsabile pentru infiltratii si dezlipiri, asadar conduc la ineficienta izolatiei.
Pentru cele mai bune solutii de termo si hidroizolatii avem la dispozitie site-ul bio-tech.ro al companiei Bio-tech, ce comercializeaza materiale de ultima generatie in domeniul constructiilor, care imbunatatesc in mod decisiv calitatea proiectului si a folosintei cladirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu