joi, 8 martie 2018

Succesul depinde de satisfactia clientilor



Pe masura ce cumparaturile online devin tot mai frecvente, inclusiv in ceea ce priveste achizitia alimentelor, actiunea clasica de a cumpara de la magazine, fie ele mari sau mici, nu mai prezinta un interes, mai ales pentru persoanele tinere si foarte incantate sa utilizeze calculatorul in a-si cumpara cele necesare. Desi aceasta este realitatea ultimilor ani, cumparaturile clasice nu vor fi distruse asa usor, insa eficienta acestora trebuie mereu imbunatatita cu softuri si aparatura care sa le sustina permanent.

Strategiile vor continua sa se schimbe in aceasta directie, iar favorizate vor fi in special magazinle mici situate central, cu o gama cat mai larga de produse, raspunzand foarte bine nevoilor imediate ale cumparatorilor. Astfel de cumparaturi vor reduce mult tranzactiile online, subliniind nevoia ca magazinele sa mentina o gama variata de produse, poate chiar unele unice, ce pot fi cumparate imediat, clientul fiind scutit astfel de timpul de asteptare necesar in cazul cumparaturilor online.

Ceea ce vanzatorii trebuie sa aiba intotdeauna in vedere este satisfactia clientilor. In momentul in care multumirea clientilor este mare, increderea in produsele disponibile in magazin este una ridicata, preturile sunt bune si ofertele atractive, atunci cu siguranta, numarul clientilor va creste odata cu increderea acestora in serviciile oferite.

Un aspect important ce sustine increderea clientilor este modul de administrare a actului de vanzare. Intr-adevar angajatii au un rol extrem de important in cresterea gradului de satisfactie a clientilor, insa daca munca acestora nu este sustinuta de tehnologia potrivita, atunci totul s-ar putea sa fie mai mult ineficient decat eficient. Un partener de incredere in sustinerea eficienta a vanzarilor este AttoSoft. Furnizor de incredere de cantare, scanere, printere si case de marcat in Bucuresti si Galati, AttoSoft poate oferi si solutii soft retail pentru cei care doresc sa implementeze un software personalizat sau doar module ce pot fi atasate softului deja existent. 

Site-ul www.casedemarcat.eu va sta la dispozitie cu informatii despre intreaga activitate AttoSoft, iar apeland la numerele de telefon afisate veti putea intra in posesia unor informatii personalizate, in functie de natura activitatii sau problemele intampinate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu