sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Strategii de crestere a profitului unei afaceri



In cartea ”Sase pasi pentru cresterea profitului” autoarea Patricia Sigmond, constata ca aproape doua treimi din intreprinderile mici fie nu fac profit, fie nu reusesc sa isi creasca profiturile. Pentru astfel de situatii exista strategii care aplicate ar putea folosi la reducerea cheltuielilor si cresterea profiturilor. Iata cateva dintre ele!

Modificati procedurile de operare! Trebuie sa generati mai multe vanzari, reducand totodata cheltuielile. Pentru a reusi acest lucru, incercati vanzarea incrucisata, adica oferind servicii sau bunuri care completeaza ofertele curente. O alta schimbare operationala care poate creste profiturile este stimularea clinetilor noi sa incerce anumite produse prin includerea lor in oferte speciale, reduceri sau cadouri.

Ramaneti vizibil si conectat! Acreditarile, licentele si certificarile pentru afacerea dumneavoastra sau pentru angajati va pot deosebi de concurenta. Faceti-va o reputatie online folosind social media, site-ul web sau chiar un blog pentru a va conecta cu clientii si a face parteneriate strategice. Profitati de instrumentele de marketing afiliat pentru a ajunge la noi clienti si, de asemnea, anulati parteneriatele ineficiente care va pot trage in jos.

Maximizati fluxul de numerar! Unul dintre cele mai bune moduri de a avea incasari stabile este de a face oferte irezistibile clientilor vechi. La inceput, acest lucru nu va parea profitabil, dar stabileste o relatie si mentine usa deschisa pentru noi tranzactii, ceea ce inseamna incasari periodice.

Daca aveti o afacere in care relatia angajatilor cu clientii este absolut indispensabila, atunci investiti in instrumente care sa-i ofere angajatului timp sa se ocupe de client. Intr-un magazin va fi nevoie de o casa de marcat performanta, de un cantar electronic, de o imprimanta sau orice alt dispozitiv care usureaza munca si lasa suficient timp pentru ca angajatul si clientul sa interactioneze eficient.

Soft pentru restaurant | software pentru cafenea | casedemarcat.eu




In cazul unui restaurant sau a unei cafenele, relatia client-angajat este cu atat mai importanta, deci un ajutor in plus chiar va aduce mai mult profit. Un soft pentru restaurant ar putea fi eficient in preluarea si gestionarea comenzilor, va scurta timpul de asteptare si va oferi angajatului ocazia sa petreaca mai mult timp cu clientul pentru a-i afla preferintele.

Daca doriti sa cresteti profitul afacerii sau performanta angajatilor, nu ezitati sa accesati https://casedemarcat.eu/ pentru a solicita ajutor. Aici veti putea gasi case de marcat, software pentru cafenea, restaurante si magazine, toate adaptate conform nevoilor si dorintelor clientului. Tot aici, puteti solicita consultanta iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu