luni, 18 mai 2015

Cum sa izolezi fonic un perete din casa ta?



Auzi zgomotele cauzate de vecinii tai prin peretii apartamentului tau? Esti suparat pe meseriasii care ti-au renovat casa ca nu ti-au izolat bine apartamentul, atat impotriva frigului sau caldurii, cat si impotriva sunetelor?Daca vrei sa stii, cel mai probabil nu este vina acestora. Pe de alta parte, nu toate zidurile pot fi sau este indicat sa fie izolate. Insa daca ai de gand sa te ocupi de problema izolarii fonice, atunci iti putem sugera cateva solutii.

        In primul rand, iti putem recomanda sa intri pe cel mai cunoscut site din Romania, care apartine specialistilor in termoizolatii si hidroizolatii terase, acoperis si multe altele. Asta daca nu doresti sa iti faci singur constructia de izolare, cautand cateva sfaturi pe internet si apeland la vecinul care este zugrav. Noi, totusi, ti-am indica sa rezolvi aceasta problema cu ajutorul specialistilor, pentru a putea fi multumit de rezultat si a nu mai intampina probleme pe viitor.

        Daca problema este numai aceea de izolare fonica, exista multe alte solutii avantajoase prin care poti reduce sunetul care iese si intra intr-o camera. Spre exemplu, exista bureti speciali care se folosesc in industria muzicala la izolarea camerelor in care se repeta sau se inregistreaza piesele muzicale. 

        Ce trebuie sa ai in vedere este ca sunetul nu trece numai prin pereti, ci si prin podea sau prin tavan. Acum, ce ramane de facut este sa te sfatuiesti cu vecinul tau, deoarece daca el este acela care face mai mult zgomot, el ar trebui sa rezolve problema sa isi izoleze peretii casei sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu