luni, 18 mai 2015

Solutii de izolare fonica



Bio-Tech.ro este o firma romaneasca, specializata in solutii tehnologice de ultima ora in ceea ce priveste etansari cu poliuree, hidroizolatii acoperis, dar si alte solutii de izolare fonica, toate pentru locutinta pe care o detii.

        Solutiile de izolare fonica pe care le producem, le comercializam si in privinta carora oferim montajul, intretinerea si inspectia de rutina, ofera tuturor proprietarilor de locuinte sau de institutii publice, preturi accesibile pentru o varientate de servicii, gandite special pentru fiecare caz in parte. Pentru aceia dintre voi care nu vor decat sa scape de galagia pe care o aud de la vecini, preturile sunt cu mult mai mici, intrucat solutiile de izolatie acustica nu folosesc materiale scumpe. Orice locuita intr-un bloc, vine la pachet cu aceste probleme ale vecinilor zgomotosi si de aceea, fiindu-va pusa la incercare atat rabdarea cat si intimitatea, apelati la serviciile noastre cu mare multumire.

        In general, problemele de izolare fonica apar in apartamentele care au fost construite dupa 1990, intrucat materialele folosite in constructii nu sunt la fel de rezistente si durabile, iar peretii sunt mai putin grosi, spre deosebire de cladirile care au fost construite inainte de 1990 si care, nefiind vorba despre izolarea fonica, au reusit totusi sa faca o munca din punct de vedere calitativ cu mult mai insemnata decat noile apartamente, chiar daca aceste blocuri sunt din punct de vedere estetic mai putin preferate de catre clienti.

        Va stam la dispozitie si, indiferent care ar fi cazul sau problema dumneavoastra, vom face tot posibilul sa fiti multumiti de rezultatele muncii noastre pentru a pastra colaborarea si pentru viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu