miercuri, 17 iunie 2015

Cand nu merge totul conform planului

Oh! Si cand te gandesti ca totul putea sa fie asa de simplu. Mergeai la arhitect, construiai casa cu ajuotrul unei firme specializate in constructii, amenajai terasa cu mesteri de meserie si te bucurai de tot impreuna cu familia. Tutorialele de pe You Tube nu sunt intotdeauna facute pentru amatori. Tu esti unul dintre ei si se vede. Terasa ta este in doua ape si tavanul de la dormitor in mai multe de cand te-ai hotarat sa pui picina copiilor pe casa.
Acum apelezi cu incredere la oameni priceputi pentru protectie terase si reparatii beton. Vrei sa salvezi ce se mai poate. Prima data ai vrut sa scapi ieftin, acum vrei sa scapi cu basmaua curata. Trimiti copii si pe sotie la socri, le promiti o surpriza de proportii si incepi pregatirile pentru noua terasa. Ai noroc ca ai o sotie intelegatoare, eu nu as fi.
Treci repede peste fara dezamagirii si ii asisti de pe margina pe experti. Faci pe chirurgul si le dai la mana scule: bormasina, surubelnita, cheie franceza, galeata, spaclu, mistrie, ciocan, suruburi si inca alte cateva de care nu ai auzit in cercetarea ta despre cum se face o terasa viabila. Stai acolo si iti dai tot interesul ca de data asta sa iasa conform standardelor inalte ale familiei tale iubitoare.
Acum ca ti-ai invatat lectia, ca ai o terasa reparata ce arat arata noua si esti fericit, nu vei uita sa le impartasesti si altora fericirea ta si sa recomanzi meseriasii cel putin prietenilor tau. Binele cu bine se plateste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu