miercuri, 17 iunie 2015

Inspectia incomoda in locuri stramte

Iti amintesti cum in copilarie o urmareai pe bunica cum facea placinte pe cheia usii de la bucatarie, cum alegeai orezul cu degetelele sau cum spalai formele pentru prajituri? Treburile astea aveau nevoie de multa migala, de atentie si de sculele potrivite pentru pentru a fi realizate. La nivelul oamenilor mari, asta se traduce prin inspectie video in conducte sau inspectie video in puturi, in functie de problema care te preocupa.
Daca stai la bloc, sigur ai patit sa dai la propiu la pompa pentru ca apa nu mai curgea lin in conducta, sa chemi instalatorul cu sarpele, cu peria, cu rabdare si pricepere, sa-ti naucesti bugetul de distractie, doar doar ar merge si apa pe traiectoria ei. Acum e mai simplu pentru ca metoda instalatorului iti va depasi asteptarile. Sunt la moda inspectiile video. Tevile tale vor fi consultate ca la doctor: au rosu in gat sau ceva virusi rezistenti la antibiotice? :d Verdictul vine o data cu inspectia.
Daca ai casa la tara si apa din put nu mai pare atat de potabila ca altadata, inpectia video e solutia mult asteptata in ultimile decenii. Locurile stramte sunt greu de inspectat, de desfundat sau de curatat. Dupa diagnostic vine si planul de tratament. Trebuie actionat asa, sau asa, sau asa S-ar putea sa fii suprins de cea ce zacea in putul tau. Partea buna e, ca vei avea apa din nou potabila intr-un timp cu mult mai scurt decat daca te-ai fi declarat traditionalist si fidel fata de vechile „tratamente”.
Aminteste-ti, apa se duce pe teava cu inspectia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu