vineri, 15 iunie 2018

Motive pentru a duce masina la verificari regulate


Cand totul functioneaza bine, sunteti prea ocupat cu rutina zilnica pentru a efectua verificarile periodice ale vehiculului, motiv pentru care il folositi sute de mii de kilometri fara a-l duce nici macar o data la un service. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca este in beneficiul dumneavoastra ca masina sa fie verificata periodic. Daca doriti sa pastrati performanta masinii la un nivel optim si sa prelungiti durata de viata a motorului, nu asteptati ca ceva sa se strice pentru a trece pe la service!

Unul dintre principalele motive pentru care trebuie sa treceti mai des pe la service, este sa va asigurati ca masina este sigura pentru conducere. Schimbul regulat de ulei este vital si, in acel moment, mecanicii pot efectua o verificare de rutina pentru a va asigura nu exista alte probleme care pot aparea in timpul conducerii. Acestea includ verificarea franelor, a filtrelor de aer si a presiunii aerului din anvelope. Daca se descopera o problema care necesita o atentie imediata, se va putea interveni la timp, fara sa conduceti o masina potential periculoasa.

Exista o diferenta notabila intre o masina bine intretinuta si una care pare a fi neglijata. Daca intentionati sa vindeti masina, ar fi bine sa luati in calcul intretinerea regulata pentru ca astfel pretul de vanzare va creste considerabil. Daca ati avut grija de masina, aceasta va avea o valoare ridicata, motiv destul de bun sa faceti chiar azi o programare la verificare.

Orice sofer experimentat poate aprecia valoarea intretinerii auto. Daca problemele sunt diagnosticate si rectificate la timp, se pot economisi o multime de bani, timp si, cel mai important, stres. Reparatiile regulate a autovehiculului inseamna ca aceasta nu va rula mult timp cu defectiuni, adica se va evita defectarea in lant a pieselor. Conducand cu putin combustibil, cu anvelope uzate, fara lichid de racire sau fara a curata filtrele, nu doar ca masina nu va functiona bine, dar este posibil sa se strice si alte componente ale vehiculului, fapt care inseamna si mai multe cheltuieli atunci cand decideti sa investiti in reparatii. 

 

Service auto multimarca | nordgarage.ro


Cu siguranta sunt mai multe motive care sa va determine sa efectuati controale regulate, insa acestea trei sunt suficiente. Daca aveti nevoie de reparatii auto in Bucuresti, service-ul Nord Garage va sta la dispozitie cu un spatiu generos, instrumente potrivite si o echipa bine pregatita. Pentru mai multe informatii despre acest service auto multimarca, accesati www.nordgarage.ro !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu