luni, 25 iunie 2018

Tratamentul cu keratina


Inainte de a alege un tratament de par sau orice altceva doriti pentru corpul dumneavoastra, trebuie sa stiti totul despre procedura: pretul, ce implica procesul, in ce consta pregatirea pentru cele mai bune rezultate si cum sa va ingrijiti dupa.

In momentul in care cineva se lupta cu un par gros si cret si afla ca exista un tratament care sa-l faca moale si drept, nu mai vrea sa stie nimic altceva decat cum ar putea sa aiba parte de el. Scopul tratamentului este de a restabili si de a reconstrui zonele deteriorate prin tratarea parului cu un ingredient pe care acesta il are deja: keratina.

Keratina este o proteina puternica, esentiala pentru intretinerea parului, adesea pierduta odata cu trecerea varstei, din cauza folosirii produselor chimice si a altor produse agresive sau nepotrivite tipului de par. Tratamentul cu keratina nu face altceva decat sa puna keratina acolo unde ea lipseste, intarind parul, relaxandu-l si facandu-l mai usor de aranjat.

Un tratament cu keratina este un proces consumator de timp pentru ca are multe etape diferite. Mai intai, parul trebuie bine spalat, apoi se va aplica keratina in forma serica. Dupa aceasta etapa se foloseste caldura ridicata pentru a fixa serul in firele de par. Apoi, parul trebuie spalat pentru a indeparta surplusul de tratament, dupa care uscat si din nou si indreptat.

Tratamentele cu keratina nu sunt permanente, iar longevitatea tratamentului depinde de textura parului de de intretinerea post-tratament. In general, dureaza minim trei luni, dar in functie de mai multi factori poat dura mai mult sau mai putin. Pentru o ingrijire eficienta, dupa aplicarea keratinei este necesar ca spalarea parului sa fie cu un sampon fara sulfati.

Exista atat avantaje cat si dezavantaje in ceea ce priveste obtinerea unui tratament cu keratina. Veti descoperi ca parul devine mai moale si usor de aranjat si se mentine drept o perioada mai lunga de timp. Ca si dezavantaj, poate aparea lipsa brusca de volum sau ingrasarea mai rapida. Cu toate acestea, tratamentul este totusi temporar, asa ca merita incercat pentru a vedea cum va reactiona. 

 

Indreptare cu keratina | joyasalon.ro


Pentru indreptare cu keratina, aplicare extensii cu keratina, vopsit ombre sau alte servicii din domeniul coaforului, adresati-va specialistilor Joya Salon. Gasiti detalii accesand joyasalon.ro!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu