joi, 28 iunie 2018

Tipuri de saltele pentru copii


Un somn de calitate pe timpul noptii este o necesitate pentru toata lumea, in special pentru copiii mici si dezvoltarea lor. Alegerea celui mai bun pat nu este suficienta, ci salteaua este ceea ce conteaza cu adevarat. In zilele noastre exista o multime de saltele pentru copii, insa odata ce investiti bani intr-o saltea de calitate, merita ca aceasta sa fie intretinuta in mod corespunzator.

In ciuda faptului ca toate saltelele pentru copii sunt destinate sa sporeasca gradul de confort, exista trei principii de baza care stau la baza achizitiei unei saltele pentru micul membru al familiei. In primul rand, o saltea ar trebui sa fie noua, nerespectarea acestui principiu negandu-le pe celelalte doua. In al doilea rand, salteaua ar trebui sa se potriveasca perfect cu patutul copilului si nu ar trebui ca in interiorul saltelei sa existe goluri, umflaturi sau alte aspecte deranjante.

Tehnologiile de azi au facut posibila aparitia mai multor tipuri de saltele. Printre cele mai cunoscute sunt saltelele din burete, urmate de cele de spuma. Acestea doua sunt cele mai ieftine, dar nu inseamna ca nu sunt de calitate. Intrucat sunt realizate din spuma de inalta densitate, indeplinesc standardele de siguranta si pot oferi confort sporit si suportul necesar. Avand grade diferite de ventilatie, ele favorizeaza circulatia aerului si permit dispersarea umiditatii din saltea.

Pe langa spuma si burete, au aparut si saltelele din fibre care sunt foarte confortabile si rezistente. Ele sunt umplute cu fibre naturale de nuca de cocos si latex natural si apoi stratificate intre straturile de spuma. Mai mult, ele au proprietatea de autoventilare.

Chiar si saltelele celor mici trebuie intretinute corespunzator, iar echipa Curatam Pe Loc va poate ajuta in acest sens. 


Prin serviciile de curatare saltele la domiciliu, locurile de somn si odihna ale copiilor pot fi mentinute intr-o perfecta stare de curatenie si prospetime. Accesati curatampeloc.ro si verificati si celelalte servicii disponibile la momentul actual. Printre acestea se numara si cel de detailing auto in Bucuresti, curatare de tapiterie auto sau tapiterie de mobilier. Somnul va fi mult mai bun pe o saltea curata si care miroase bine, asa ca nu ezitati sa faceti ceva in acest sens!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu